Jeg får betaling for at du køber noget igennem de links som findes i dette indlæg. Så er det på plads.

Nå, men vi kender vel alle det der tidskrævende og modbydelige arbejde med at sortere sokker, efter de har været en tur i vaskemaskinen eller tørretumbleren!

Jeg hader det i hvert fald, og det fik mig til at tænke på om der egentlig overhovedet er nogle andre som har tænkt tanken om, at det dælme kunne være rart, hvis man på en eller anden måde kunne gøre det nemmere for en selv. Man kan jo bruge uanede mængder tid på at finde ud af, hvilken sort nuance der passer med den anden… Og den anden sok er så lige nummeret større. Nej tak for tobak, hvor jeg gerne ville slippe for det!

SockiSocki har svaret på vores problemer

Jeg gik på internettet og søgte lidt rundt omkring, og faldt så over siden SockiSocki. En Aarhusiansk virksomhed med start i 2017, som har haft samme udfordring som mange af os som er pisse trætte af at sortere vores sokker efter vask.

Nikolaj Tolstrup og David Noer ville gerne gøre live nemmere for menneskeheden. Deres tanke var at finde en løsning på et problem som alle har oplevet, nemlig den manglende sok!

Løsningen blev derfor at de nu har udviklet et produkt med en unik funktion som gør at sokkerne forbliver samlet under og efter vask. Det er altså røv-blæret! 10 thumbs up herfra!

Og så er det ikke engang så dyrt endda. 9 for 200,00 kr. Det er sgu da billigt, og husk at regn den tid du lige nu bruger på at lægge sokker sammen med i beregningen også!